Geng Kakak Tembam

16 June 2010

Facebook Punca Pergaduhan?






Betol ke ek mngenai tajuk entri Miss nie... Ok2...yg Miss tau bnda2 berchating xsumanya baik...ada gk kebrukan dia kan. Miss wat tjuk entri nie coz bnda nie pnah terjadi dlm hidup Miss. Miss pasti bnda nie gk jadi pnh jadi kt korang. Mula2 mengomen pic ja, pastu start la mngutuk. Kadang2 2 ada setengah org xleh terima lawak kita. Mcm mber Miss sorang nie...klu dia mengata kita xpa, bila kita mngata dia blik...dan2 nak mrah org. Baru2 nie, opis Miss dh wat ari sukan SeMalaysia kt Johor. Pastu da slah sorang staff uplode pic smasa berlangsungnya sukan nie dlam facebook. Bila si mamat 2 tngok dan2 dia komen. Klu bnda yg elok xpa, nie bnda yg mencetus kemarahan orang ramai. Sampai mngait abis mngenai opis. Adaka ptut mcm 2... Mgkin dia hlang ingatan kot nk berpikir facebook nie bkn dia sorang ja ada orng lain pon ada gk. Otomatiknya, apa yg dia komen 2, org leh baca. So, sampai bila la dia nk insaf. Dgn Miss n mber Miss dia dah xckap cz Miss da sound dia sekali. Pastu bleh dia kata mber geng2 mber Miss 2 gedik. Maknanya sekali Miss la. Miss pk gak, bila masa Miss gedik nie? @ dia yg gedik kot...huhuhu. Kita stop cita psal mamat 2 smpai cni saja coz tkut xdak mood plak bila terbayang muka mamat yg perasan hensem 2. Piirahhhh.... Kt cni Miss nk nasihat ckit, kalau kita nk mengomen pic2 atau status mber2 kita kena beringat dulu. Tengok dulu orang 2 cmna. Kalau Miss...jnis xkisah. Lantak korang nak komen pa, janji Miss bahagia. So...pandai2 la korang pikir sndiri k.....









2 comments:

Hapiz Rahman said...

sangat hati-gati dengan komen.. siyes..

Miss Si Pp Tembam said...

btoi 2, tkut org xleh trma apa yg kita komen...bhya

Label Blog Kami