Geng Kakak Tembam

26 October 2010

Mari Menari

Hari Sabtu Miss ada tengok pertandingan Mari Menari macam bes gak kan. Peserta-peserta dari kalangan orang biasa je. Walaupun diaorang  xdak pengalaman menari  tapi diaorang membuktikan diorang boleh menari. Kira ok la kan. Peserta-peserta semua ada 12 pasangan.  Setiap pasangan ada penasihat masing-masing. Penasihat-penasihat ialah Erra Fazira, Zulhuzaimi, Lisdawati dan Ferhad. Setiap penasihat diberi 3 pasangan. Pengacara pertandingan nie ialah Awal Ashaari dan Lisa Surihani. Dua2 pebret Miss 2… Jangan jeles ok….Pasangan Shai adalah pasangan pertama yang tersinggkir.
Terpikir gak la…kalau Miss masuk camne ek…dah suka gelak-gelak…xdan nak menari lagi dah gelak. Gerenti kena reject awal kan…huhuhu. Satu lagi perangai Miss yang xdapat dielakkan ialah perasaan malu tue… Compem xleh masuk sebarang pertandingan punya…. Yang terer pun poco-poco…kikik (bru sekali ja p dh eksyen noh).i 2 pun kat opis ada Kelab Bayan yang disertai oleh budak-budak bawah 12 tahun xclap Miss la…masa tue la da poco-poco…baru sekali Miss try poco-poco. Bes gak tue. Enjoy abiz.
Tahun nie pun ada lagi…start bulan 12. Kelab Bayan nie dibahagi beberapa kumpulan dan Miss kumpulan dua. Nasib baik 1 kumpulan dengan member baik Miss. Ada juga geng nak gelak2. Huhuhuhu.
 Ok la noh…nanti da masa free Miss lupdate blog nie. Ops sebelum terlupa….nak bagi pic2 tentang Mari Menari.

Penasihat-Penasihat


Erra Fazira
Ferhad
Zulhuzaimi
Lisdawati

Pengacara


Awal Ashaari
Lisa Surihani

 Peserta-peserta

Pasangan Ariz
Pasangan Nita
Pasangan Dita
Pasangan Zarin
Pasangan Yat
Pasangan Razif
Pasangan Masri
Pasangan Rosdi
Pasangan Jaya
Pasangan Fahmi
Pasangan Zul
Pasangan Shai

 p/s: kalau nak tau lbih lanjut pasal Mari Menari klik http://www.astro.com.my/marimenari


 

No comments:

Label Blog Kami