Geng Kakak Tembam

25 January 2011

Siapa Punya Keja Tah



Pelik, hairan & misteri. Jeng...jeng...jeng... Miss xtak tau sapa punya keja. 2 3 hari dah terjadi. Bila on ja facebook msti ada ja benda yang berbeza. Padahal Miss xpenah online time tue ok. 
Tadi on ja facebook nampak la member Miss dah like 1 benda yang dah Miss post. Herannya...benda pa la yang Miss da post kat facebook 2. Yang paling xsukanya...ada orang wat untuk Miss aplikasi "Anda gemuk @ kurus". Ciss...siot pnya orang...macam perli Miss ja tue. Tapi paling happy nasib bek la jawapan dia 65% kurus. Boleh la tersenyum ckit. Terima kasih banyak2 la tolong watkan noh.
My Hubby pun terjadi benda yang hampir sama dengan Miss. Habis pic Miss depa padam. Status hubungan pun dah jadi single. Hairan betul. Kenapa la ada yang dengki sangat.
Sapa la pnya keja kan. Kalau xdak facebook 2 wat la sendiri. Kalau tak tau wat meh nak wat. Miss kan baik hati..huhuhu...
Aplikasi nie la yang ada orang tolong watkan









  

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

SAPA YG BUAT SENANYA?

Miss Si Pipi Tembam said...

sapa yang wat senanya? apa 2

Label Blog Kami