Geng Kakak Tembam

13 February 2011

Wedges Ankle Boots

Wedges Ankle Boots...berani ke nak pkai? Bila tengok orang pakai nampak cute ja...comel sgt. Bila diri sendiri nak pkai...dalam hati nie macam-macam soalan yang kuar. Boleh ka aku pkai wedges tue?. Bila pkai ada tak mak cik-mak cik & budak-budak sebaya aku (budak lagi ke..huhuhu) usha pelik? Kalau aku pkai juga...tak rasa gayat ka...hala...Miss bukan reti pkai kasut-kasut berinci-inci tinggi tue... 
Bila sentuh bab wedges berinci-inci tinggi tue...teringat plak satu kenangan dengan member Miss nie. Masa time rest, kita orang teringin gila beli minuman dekat kedai 24 jam tue. Buka ja pintu tue, dengan perasaan yang teramat bangga disebabkan pkai wedges baru and berinci-inci terus melangkah masuk. Tiba-tiba...terus duduk kt lantai disebabkan jalan tak tengok bawah dah. Orang Utara kata terpeleot... Tue la padahnya bila terlampau bangga sangat. Malu yang amat. Yang ada kat kedai tue suma tengok Miss. Last Miss pkai wedges tue, balik rumah terus kasi kt ibu...nasib baik saiz kasut sama.
Nasihat Miss kat korang...bila berjalan tue jangan terlampau dongak kepala sangat...usha-usha sama kat bawah tue...nanti terima nasib sama macam Miss...
Kat bawah nie da beberapa pasang Wedges Ankle Boat:










  

2 comments:

saye.mejai said...

suke yang first tu :)

Miss Si Pipi Tembam said...

btul...yg first tue cun kan

Label Blog Kami